Стопкадри Нова ТвОбичаната поп певица Силвия Кацарова празнува днес  70-годишния

...
Стопкадри Нова ТвОбичаната поп певица Силвия Кацарова празнува днес  70-годишния
Коментари Харесай

Силвия Кацарова обяви страхотна новина за себе си

Стопкадри Нова Тв

Обичаната поп певица Силвия Кацарова чества през днешния ден  70-годишния си рожден ден.

Това бе и мотив тя да разкрие най-важните си креативен си проекти, в това число и за огромния концерт, който приготвя на 4 ноември в НДК по случа своя празник.

Кацарова зарадва своите фенове с безупречна визия и пресен и деятелен тип, и разкри, че е свалила 6 кг.



Силвия призна още, че до края на месеца ще е подготвен и нейни албум „ 70 нюанса обич “.

В „ На кафе “ тя бе запитана също дава ли трети късмет, когато един човек допусне два пъти една и съща неточност.

Ами, самата аз съм чела дори, че животните препънат ли са в един камък, те повторно не се спъват. Е, Кацарова най-малко пет пъти може да се спъне на един камък, имаме го нали, наоколо до нас, и както си вървя и по този начин нещо блея, и хоп, отново се спъвам, съобщи в кръга на шегата тя.

Но в идващия миг към този момент с по-сериозен звук посочи: Знам, че мъчно се прости, само че откогато написах книгата, останвих надалеч обратно предишното. Трябва да гледаме напред, да живеем с бъдещето и да мечтаем, тъй като спрем ли да мечтаем, изключително на моята възраст, може да остареем доста бързо, добави по Нова Тв Кацарова.

Бъдете красиви и чаровни, тъй като нямаме време, просто нямаме време. Затова аз съм решила, че тази година и в креативен проект, и в персонален проект, тя ще бъде празник за мен. Цялата година си я шифровам да чествам тържеството на духа над възрастта, сподели Силвия.



Забравяте на какъв брой съм и ще гледате една госпожица, развихрила се на сцената, която в действителност няма отмалялост за този концерт. Имайте поради, че съм смъкнала 6 кг, Гала, очаквам да ме поканиш, насочи обръщение към водещата на „ На кафе “ Силвия Кацарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР